Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/vdwal/domains/financieeladviesvanderwal.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 162
Review

Facebook


Review van Jorrit Miedema

9 mei 2017 In december 2015 met Wolter om tafel gezeten. Vandaag de akte getekend. Het heeft allemaal even geduurd maar de inspanningen van FAB Goutum was er niet minder om. Alle "ingewikkelde" dingen werden in Jip en Janneke taal uitgelegd. Een vraag per mail of telefoon werd direct beantwoord.

Zoek j
Lees meer

Review van Sikko Klaver

28 december 2016 Wolter is een fijne collega om mee samen te werken. Onze kantoren vullen elkaar heel goed aan. Relaties van mijn kantoor welke naar Wolter zijn verwezen, zijn zonder uitzondering zeer positief.

Review van Sandra Klune

23 december 2016 Wolter heeft ons goed begeleid en geadviseerd. Neemt alle tijd voor uitgebreide voorlichting en advies en komt bij je thuis, wat ook heel prettig was. Wij hadden best een wat ingewikkeld dossier, maar Wolter vind dat juist een uitdaging! Ook met verzekeringen kan hij je goed adviseren en goedkopere
Lees meer

Review van Rutger Blankenspoor

23 december 2016 Wolter heeft mij uitstekend geholpen bij de aankoop van de woning. Elke fase verliep erg soepen en alles ging uitstekend!

Review van Thirza van der Meulen

25 november 2016 Voor de 2e keer bij FAB Goutum gekomen voor financieel advies en hulp bij het kopen van een woning. Zeer tevreden, wolter is goed bereikbaar voor vragen en duidelijk enthousiast in zijn werk. Kan alles duidelijk uitleggen en denkt aan alles. Ons dossier is voor vele adviseurs een "hoofdpijn dossier"
Lees meer

Review van Erwin Kuipers – aug 2016

25 november 2016 Wolter heeft me uitstekend geholpen met het verkrijgen van een hypotheek voor m'n eerste huis.
Pagina 1 van 2 [01] [02] Oudere items »



Nieuws

Jubileum. Tijd voor een feestje.....

Financieel adviesbureau Goutum heeft 5 jaar terug

Bijna jubileum

Nog even, en dan bestaat Financieel adviesbureau G

Vernieuwde website

We hebben een vernieuwde website! …

Reacties

Jorrit Miedema

In december 2015 met Wolter om tafel gezeten. V …

Sikko Klaver

Wolter is een fijne collega om mee samen te wer …