Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/vdwal/domains/financieeladviesvanderwal.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 162
Review

Facebook


Review van Erwin Kuipers – aug 2016

25 november 2016 Wolter heeft me uitstekend geholpen met het verkrijgen van een hypotheek voor m'n eerste huis.

Review van Janneke Beerman – aug 2016

15 november 2016

Helder financieel advies.

Na een mooi en prettig traject met Wolter heb ik binnen afzienbare tijd de hypotheek voor mijn eerste woning kunnen afsluiten. Wolter geeft heldere adviezen, is makkelijk te bereiken voor vragen en contact. Houdt je persoonlijk op de hoogte van de voortgang en zor
Lees meer

Review van Marjet Korf en Bas Bottenberg

15 november 2016

Goed onafhankelijk hypotheekadvies.

Inmiddels zijn Marjet en ik gelukkig huiseigenaar in Steenwijk!! Dat begon bij een afspraak bij De Hypotheker, maar via Agnes Middelbrink Makelaar in Steenwijk, werden we ook nog doorverwezen naar Financieel Adviesbureau Goutum. Wanneer je voor het eerst
Lees meer

Review van Redmer Hoogkarspel – feb 2016

15 november 2016

Toch een hypotheek.

Bij toeval terechtgekomen bij Wolter. Tegen onze verwachtingen in konden we wel een hypotheek krijgen en dus nu een huis gekocht. Zeer goede ondersteuning gehad op alle vlakken! We raden FAB Goutum absoluut aan.

Review van Mariëlle van der Wal -dec 2015

15 november 2016

Goede begeleiding.

Dankzij o.a FAB Goutum vandaag de sleutel(s) van ons eerste koophuis gekregen. Van de oriëntatie tot aan (letterlijk) het tekenen van de koopakte. Goede begeleiding. Thanks Wolter!
Pagina 2 van 2 « Nieuwere items [01] [02]



Nieuws

Jubileum. Tijd voor een feestje.....

Financieel adviesbureau Goutum heeft 5 jaar terug

Bijna jubileum

Nog even, en dan bestaat Financieel adviesbureau G

Vernieuwde website

We hebben een vernieuwde website! …

Reacties

mike pieterson

Wolter is een mensenmens die op basis van kunde …

Jorrit Miedema

In december 2015 met Wolter om tafel gezeten. V …